Šaltieji užkandžiai
- Lapinės salotos su „Bûche de chèvre“ 6.50€
(ožkos sūris iš Poitou-Charentes regiono Luaros slėnyje, Prancūzijoje), paskanintos citrusiniais vaisiais, granatų sėklomis bei Modenos balzaminio acto Fumé redukcija
- Kobijos tartaras 9.10€
su vyšninių pomidorų kapotiniu, laiškiniais mini svogūnėliais bei žaliųjų citrinų sultimis
- Jautienos karpačas (it. carpaccio) 8.90€
paskanintas balzaminio acto drožlėmis
Sriubos
- Imbierų sriuba 5.00€
paskaninta tigrinėmis krevetėmis
- Kreminė moliūgų sriuba 5.50€
su vytinta antiena ir kepintais bulvių kukuliukais „Gnocchi“
Karštieji patiekalai
- Norvegiška menkės filė 13.10€
su lazdynų riešutų plutele, paskaninta „Mousseline“ padažu
- Ant grotelių keptas aštunkojis 15.20€
su bulvių purée, pomidorų kapotiniu, paskanintas česnakiniu sviestu
- Ilgo kepimo jaučio žandai 14.10€
su šalotiniais svogūnais ir burgundiškojo vyno padažu
- Antienos filė 14.60€
pateikiama su prancūziškuoju „Bigarade“ padažu, raudoname vyne virta kriauše su cinamonu bei apelsinų confit
- Patarška 13.90€
su voveraičių padažu bei svieste karamelizuotomis sezoninėmis daržovėmis
Desertai
- „Pâte sablée“ su aviečių confit 5.50€
paskanintas aviečių-burokėlių ganašu
- Šokoladinis „Pâte sablée“ su vyšnių confit 5.80€
paskanintas belgiškojo šokolado ganašu