À La Carte Meniu

Šaltasis sezonas

2019 – 2020

Šaltieji užkandžiai

  • Lapinės salotos su „Bûche de chèvre“ 6.50€

    (ožkos sūris iš Poitou-Charentes regiono Luaros slėnyje, Prancūzijoje), paskanintos citrusiniais vaisiais, granatų sėklomis bei Modenos balzaminio acto Fumé redukcija

  • Kobijos tartaras 9.10€

    su vyšninių pomidorų kapotiniu, laiškiniais mini svogūnėliais bei žaliųjų citrinų sultimis

  • Jautienos karpačas (it. carpaccio) 8.90€

    paskanintas balzaminio acto drožlėmis

Sriubos

  • Imbierų sriuba 5.00€

    paskaninta tigrinėmis krevetėmis

  • Kreminė moliūgų sriuba 5.50€

    su vytinta antiena ir kepintais bulvių kukuliukais „Gnocchi“

Karštieji patiekalai

  • Norvegiška menkės filė 13.10€

    su lazdynų riešutų plutele, paskaninta „Mousseline“ padažu

  • Ant grotelių keptas aštunkojis 15.20€

    su bulvių purée, pomidorų kapotiniu, paskanintas česnakiniu sviestu

  • Ilgo kepimo jaučio žandai 14.10€

    su šalotiniais svogūnais ir burgundiškojo vyno padažu

  • Antienos filė 14.60€

    pateikiama su prancūziškuoju „Bigarade“ padažu, raudoname vyne virta kriauše su cinamonu bei apelsinų confit

  • Patarška 13.90€

    su voveraičių padažu bei svieste karamelizuotomis sezoninėmis daržovėmis

Desertai

  • „Pâte sablée“ su aviečių confit 5.50€

    paskanintas aviečių-burokėlių ganašu

  • Šokoladinis „Pâte sablée“ su vyšnių confit 5.80€

    paskanintas belgiškojo šokolado ganašu